SPERO Haakneus accu vlechtmachine incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine met haakneus van het merk SPERO. De SPVM01B vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlechtmethode met de hand) en zorgt daarmee voor een efficiënte en snelle manier van werken. Deze accu vlechtmachine kan worden gebruikt bij constructie werkzaamheden in de bouw en door de installateur. Doordat dit model is uitgevoerd met een haakneus, kan de gebruiker eenvoudiger de vloerverwarming buizen op het ondernet bevestigen. Met de haak op de neus kan je het bouwstaalnet opliften. Voor het vlechten van wapeningskorven, bouwstaalmatten, monteren van vloerverwarming op bouwstaalmatten etc. De machine is robuust en goed gebalanceerd waardoor hij storingsarm en prettig in gebruik is. Standaard geleverd met 2 Li-ion 12.8 Volt accu's, 1 rol draad (110 meter x 0,8mm), koffer, accu-extender, kniptang, lader en handleiding. De rollen staaldraad bevatten 110 meter x 0,8mm draad, waarmee +/- 260 knopen gemaakt kunnen worden.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd met een zeer uitgebreide Nederlandse handleiding. Dit is een product wat regelmatig gereinigd en indien nodig, afgesteld dient te worden wanneer er mee gewerkt wordt. Storingen door verstopt draad, slijpsel van het verzinkte draad, het afstellen van de vlechtneus, kunnen voorkomen en dient de gebruiker zelf aan de hand van de handleiding op te lossen. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikerservaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Een eventuele storing is binnen 15 minuten opgelost te Lelystad, als de gebruiker er zelf niet uitkomt.
Dit product kan niet geruild of retour worden gestuurd.

Let op! Dit is een machine die regelmatig onderhoud nodig heeft en waarvan een aantal onderdelen slijten tijdens gebruik. De kosten voor onderhoud vallen niet onder de 1 jaar garantie op fabricage fouten. Bij dit product is het heel belangrijk dat de gebruiker voorzichtig met het apparaat dient te werken,het product niet blootstelt aan weersinvloeden en hem regelmatig smeert met WD40 en goed schoonmaakt. Alduro Trading B.V. is gekwalificeerd om reparaties aan dit product uit te voeren. In het kopje 'informatie' vind u een overzicht van de tarieven die onze werkplaats rekent voor reparatie en onderhoud. Iedere machine word getest voordat deze word opgestuurd, zodat u er zeker van kan zijn dat u een goed werkend exemplaar ontvangt.
Merk: SPERO
Modelnummer: SPVM01B
Bindsnelheid: 0,8 sec/ per knoop
Draad verbruik: 45cm per verbinding
Draad: 110mtr x 0,8mm gegalvaniseerd staaldraad
Bekgrootte: 37mm
Werkdikte: 8-34mm
Laadtijd: accu 1,5 uur
Aantal knoppen: 3000 (volle accu)
Gewicht machine: 1350 gram (excl. volle rol draad)
Gewicht machine accu & rol: 1750 gram
Gewicht accu: 450 gram
Gewicht 110 mtr staaldraadrol: 450 gram
Afmeting: 280 x 80 x 240mm
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten