80Gr. 145Bar 230V Koolborstelmotor Diesel heetwaterreiniger 450L, 2300Watt - HH2300

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Zeer krachtige 80 graden warm en koudwaterreiniger met een koolborstelmotor en een pompvermogen van 2300Watt. Geschikt voor standaard schoonmaak werkzaamheden aan alle soorten oppervlakken. Ideaal voor de regelmatige gebruiker die zijn caravan, auto huis, terras, vuile gevels, stoepen, voegen etc. wilt reinigen met koud of 80 graden verwarmt water.  De pompcapaciteit is 450 liter water per uur en hij wordt geleverd met een 8 meter hogedrukslang en hogedruk spuitlans. De warmwaterreiniger is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de grote wielen. De pompmotor werkt op 230Volt wat overal beschikbaar is. 
De dieselmotor verwarmt  het water als deze functie word ingeschakeld,  wat daarna verspoten word tot een maximale temperatuur van 80 graden, die NIET instelbaar is.
Word een heetwaterreiniger bedrijfsmatig ingezet, dan is een model uitgevoerd met een Inductiemotor aan te bevelen.
De levensduur van de koolborstels is rond de 50 tot 70 Werkuren. Deze dienen tijdig vervangen te worden om schade aan de motor te voorkomen. Dit valt onder onderhoudskosten.

 

Let op! Zorg er ten alle tijde voor dat de brandstofpomp niet droogloopt doordat er geen of te weinig diesel in de tank zit.
Wanneer u stopt met verwarmt spuiten, zorg ervoor dat er minimaal 30 seconden met koud water het systeem wordt doorgespoten om kans op legionella besmetting te voorkomen.
Houd lichaamsdelen uit de buurt van de spuitstraal om letsel te voorkomen. Plaats geen afdekmateriaal over de hogedrukreiniger, dit kan brand veroorzaken of een oververhitte motor. Sla het product vorstvrij op om schade door bevriezing te voorkomen.

Artikelnummer: HH2300
Motor vermogen: 2300Watt
Max. werkdruk: 145Bar
Waterverbruik: 7,5 liter per minuut
Brandstof: diesel
Materiaal kap: plastic
Slang lengte: HP 8 meter
Toerental: 2800 p/m
Water temperatuur: max. 40 in, max. 80 uit/out °C
Brander capaciteit: 27 kW/h
Brandstofverbruik: 1,3 liter per uur
Inhoud brandstoftank: 1,8 liter
Gewicht: 28 kg
Afmetingen: 53 x 32 x 80cm
Inclusief: total stop en schuimlans
Type motor: koolborstelmotor
Materiaal pomphuis: aluminium
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten